دعوت بسیج هنرمندان لرستان از اهالی فرهنگ برای حضور در رزمایش «جانفدایان ایران امام رضایی»

دعوت از هنرمندان برای حضور در رزمایش «جان‌فدایان ایران امام رضایی»

سازمان بسیج هنرمندان استان لرستان طی پیامی از تمامی هنرمندان، فعالان فرهنگی و دوستداران هنر برای حضور در گردهمایی «جانفدایان ایران امام رضایی» دعوت بهعمل آورد.

رزمایش «جانفدایان ایران امام رضایی»؛ تجدید عهد هنرمندان با رسالت حقیقت و عدالت

سازمان بسیج هنرمندان استان لرستان با صدور پیامی، از تمامی هنرمندان، فعالان فرهنگی، اساتید، شاگردان و دوستداران هنر برای حضور در نمایش «جانفدایان ایران امام رضایی» دعوت کرد. در این پیام آمده است: «هنرمندانِ جانآگاه و پاسدارانِ نور و نغمه؛ امروز، در زمانهای که جهان بیش از همیشه تشنه حقیقت، عدالت و صدای مقاومت و مبارزه با شقیترین حاکمان و فراعین زمان است، ما هنرمندان به عنوان روایتگران روح زمانه، در کنار یکدیگر میایستیم.»

دعوت از هنرمندان برای حضور در رزمایش «جان‌فدایان ایران امام رضایی»
دعوت از هنرمندان برای حضور در رزمایش «جان‌فدایان ایران امام رضایی»

سازمان بسیج هنرمندان لرستان تأکید کرده است: ما «جانفدایان امام رضایی» هستیم؛ آنان که باور داریم هنر نه یک حرف، که یک رسالت است. با الهام از میراث فرهنگ برگرفته از تمدن غنی اسلامی-ایرانی و با تکیه بر هنر عشق به وطن، گرد هم میآییم تا نشان دهیم که زبان هنر، زبانی جهانی و پیونددهنده است.

رنگ، صدا، واژه و تصویر؛ پلی میان دلها در خرمآباد

در ادامه این پیام، هنر بهعنوان پلی برای اتحاد و همدلی معرفی شده است: «ما همراه با دیگر اقشارِ مقاومِ ایرانِ مقتدر، دست در دست هم میگذاریم تا بار دیگر یادآور شویم: رنگ، صدا، واژه و تصویر میتوانند پلی باشند میان دلها؛ میتوانند امید بیافرینند، واقعیت را از منظر حقیقت بیان کنند و روشنی ببخشند و جانها را به هم نزدیکتر کنند.»

دو محور اصلی دعوت سازمان بسیج هنرمندان لرستان:

  • تجدید عهد با رسالت هنر در مسیر زیبایی، حقیقت و انسانیت زیر چتر ولایت
  • بیعت دوباره با ولیفقیه زمان در قالبی هنری و فرهنگی

زمان و مکان برگزاری رزمایش «جانفدایان ایران امام رضایی»

این گردهمایی هنری در شام میلاد حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت ماه، ساعت ۱۵ در خرمآباد، خیابان انقلاب، نبش بعثت برگزار خواهد شد. سازمان بسیج هنرمندان استان لرستان از تمامی هنرمندان، فعالان فرهنگی، اساتید، شاگردان و دوستداران هنر دعوت کرده است تا با حضور و همراهی خود، جلوهای از اتحاد و همدلی هنری را رقم بزنند؛ اتحادی که بر پایه احترام، همدلی و مسئولیت فرهنگی-هنری شکل میگیرد. این پیام با عبارت «به امید فتحِ قریب و نابودی اسرائیل و فردایی روشنتر» به پایان رسیده است.

مجله خبری چکاوک سحر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *