ابوالفضل مهمدی با کسب مدال طلای جهان افتخارآفرینی کرد و این قهرمانی را به پدرش تقدیم کرد

6217355

ابوالفضل مهمدی، فرنگی‌کار وزن ۸۲ کیلوگرم ایران، پس از درخشش در رقابت‌های کشتی فرنگی امیدهای جهان در لاس‌وگاس و ایستادن بر سکوی نخست، در اقدامی ارزشمند این پیروزی را به پدر خود تقدیم کرد.

image

درخشش مهمدی در کشتی فرنگی امیدهای جهان

ابوالفضل مهمدی با تکیه بر آمادگی جسمانی بالا و تکنیک‌های ناب کشتی ایرانی، موفق شد در مسابقات کشتی فرنگی امیدهای جهان رقبای خود را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد. او پس از کسب مدال طلای وزن ۸۲ کیلوگرم، با اشاره به اینکه کشتی بخشی از هویت ملی ایرانیان است، تصریح کرد که موفقیت در این عرصه نتیجه ماه‌ها تلاش بی‌وقفه و تمرینات سخت‌کوشانه در اردوهای تیم ملی بوده است.

کشتی فرنگی در خون ایرانیان جریان دارد

قهرمان طلایی کشتی فرنگی امیدهای جهان با تاکید بر سابقه و استعداد ذاتی کشتی‌گیران ایرانی، اظهار داشت که کسب مدال در میادین بین‌المللی برای ایران امری دور از انتظار نیست. مهمدی در صحبت‌های خود به موارد زیر اشاره کرد:

لزوم بهره‌گیری از زیرساخت‌های فدراسیون و تداوم برگزاری اردوهای آمادگی برای حفظ سطح کیفی کشتی‌گیران در میادین جهانی.

تاکید بر روحیه جنگندگی و سربازی برای وطن جهت اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران.

این کشتی‌گیر آینده‌دار کشورمان با ابراز قدردانی از زحمات شبانه‌روزی کادر فنی و مدیریت فدراسیون، تمرینات فشرده هفت الی هشت ماهه اخیر را عامل اصلی آمادگی مطلوب خود در لاس‌وگاس دانست و این موفقیت را متعلق به تمامی مردم ایران عنوان کرد. وی در پایان بار دیگر بر عزم راسخ خود برای ادامه مسیر قهرمانی و خدمت به جامعه ورزشی ایران تاکید کرد.

مجله خبری چکاوک سحر


مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *